Enquête en Zomerfilmhuis

Enquête

We kijken terug op een mooi seizoen en zijn benieuwd wat u vond van de films. Via de enquête kunt u ons dit laten weten (extra formulieren bij de filmhuisbalie of te downloaden via de onderstaande button). U kunt uw enquête voor 1 augustus inleveren bij de balie of opsturen naar Filmhuis Emmen, Postbus 1041, 7801 BA Emmen. Scannen/mailen mag natuurlijk ook: .

Download Enquete 2018-2019

Zomerfilmhuis

Ook dit jaar draait Filmhuis Emmen door in de zomer. Vanaf 15 juli zullen we (alleen) op maandagavond een film vertonen, speciaal voor thuisblijvers en zomergasten.

Tot slot nog een nieuwtje: komend seizoen is Filmhuis Emmen ook te vinden in het Rensenpark (Auditorium). Nadere informatie hierover volgt, maar we wilden u wel alvast op de hoogte stellen.

Het reguliere Filmhuisseizoen begint op maandag 26 en woensdag 28 augustus met de indrukwekkende film Dirty God, dinsdag 27 augustus vertonen we Cold case Hammerskjöld.

(Opnieuw) abonnee worden?

Hieronder ziet u hoe u uw abonnement voor seizoen 2019 – 2020 kunt vernieuwen. 

Als u uw abonnement inmiddels al heeft verlengd, dan hoeft u uiteraard niets te doen.

In verband met de verhoogde BTW in januari en stijgende kosten zijn de prijzen iets verhoogd t.o.v. vorig seizoen. Het goede nieuws is dat u meer voordeel hebt per film € 3,00 i.p.v. € 2,50.

Een abonnement voor Filmhuis Emmen kost € 16,00 per persoon per jaar. De entreeprijs voor abonnees is €7,80, niet-abonnees betalen € 10,80. Uw voordeel per film: €3,00
U wordt (opnieuw) abonnee door via uw bank een bedrag van € 16,00 per persoon over te maken op IBAN NL92 INGB 0004334846 onder vermelding van uw abonneenummer(s) van het afgelopen
seizoen, of voor nieuwe abonnees uw adres in de omschrijving.  Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u de pasjes per post.
De verzending van de pasjes staat gepland voor begin augustus, zodat de pasjes voor de eerste voorstelling op 26 augustus in uw bezit zijn. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw pasje(s) op tijd
ontvangt, vragen wij u uiterlijk 9 augustus uw betaling uit te voeren.