Suze van der Ster

Naam: Suze van der Ster

Abonnee sinds (2002 – 2014, 2017…)

“De eerste jaren, ging ik niet zo vaak, maar vanaf het moment dat de woensdag erbij kwam was ik een trouwe bezoeker. Dat lukte de afgelopen drie jaar door omstandigheden niet, maar sinds januari ben ik weer lid. Door de 3e avond is de kans nog groter dat ik kan, ik ben er blij mee! Ik kijk films op televisie en op Netflix, maar de bioscoop is toch het fijnste. Een groot scherm, goed geluid, alles is donker, niets om je af te leiden. De standaard actiefilms die in de reguliere bioscoop draaien zijn niet aan mij besteed, maar verder ben ik een alleseter. Ik hou van documentaires en weet dat er veel mooie films zijn gemaakt over kunst. Ik werk in het Centrum Beeldende Kunst Emmen en zo kwam ik op het idee om in samenwerking met het Filmhuis iedere maand een film bij ons te draaien. In februari zijn we gestart. Ik hoop dat het een succes wordt!”

De film die iedereen gezien moet hebben?

“Dat wisselt met de tijd en mijn stemming, maar vorig jaar sprong 45 years met Charlotte Rampling er wat mij betreft echt uit.”

45 Years