Uitslag enquête 2022-2023


Op de enquête over seizoen ‘22 -’23 kregen we niet veel reacties. Misschien ook niet zo gek, want het ging om meer dan 90 films. Het valt dan niet mee om in augustus aan te geven wat je vond van een film die je bijna een jaar daarvoor gezien hebt. Voor de uitslag moeten we dus een kleine slag om de arm houden, maar een voorzichtige conclusie valt wel te trekken. Films die eruit sprongen en ook meerdere stemmen kregen waren:

1. Mass

2. Mulholland drive

3. The blue caftan

4. The favourite (Film in het Park / Rensenpark)

5. Tori en Lokita

Hoog gewaardeerd waren ook Return to dust, Presque en David Byrne’s American Utopia (Film in het Park). En tenslotte moeten nog genoemd worden: Holy spider, Las Bestias, Saint Omer en Ich bin dein mensch (ook weer Film in het Park). We danken u weer voor uw inbreng. Vanaf dit seizoen kunt u de films waarderen via een (scheur)stembiljet na afloop van de film. De uitslagen van het lopende seizoen vindt u hier.

LATE MAANDAGEN

Ook via de enquête kregen we weer de vraag waarom we altijd op maandag (als we ook al later beginnen) lange films vertonen. Het antwoord: op maandagavond hebben we de hele avond voor het filmhuis en kunnen we lange films programmeren. Op dinsdagavond kan dat niet, dan is er na onze film namelijk ook nog een voorstelling van Kinepolis.