Vanaf 1 december mondkapjesplicht in de foyer

Het gebruik van mondkapjes worden door de overheid momenteel streng geadviseerd in alle publieke ruimtes en zal binnenkort verplicht zijn. Onder de publieke ruimtes vallen ook bioscopen. Wij verzoeken daarom onze bezoekers om tijdens het bezoek in de openbare ruimtes van de bioscoop een mondkapje te dragen. Tijdens het filmkijken in de zaal mag u uw mondkapje afzetten. Vanaf dinsdag 1 december is iedereen boven de 13 jaar verplicht een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes. Vanaf die dag is iedereen boven de 13 jaar daarom ook verplicht een mondkapje te dragen in de foyer, gangen en toiletten in de Kinepolis bioscoop. Tijdens het filmkijken in de zaal mag u uw mondkapje afzetten.

Hieronder zetten we alle maatregelen nogmaals voor u op een rij, Als iedereen zich hier aan houdt, kunnen we weer samen van mooie filmhuisfilms in de bioscoop genieten.

TWEE AVONDEN

Filmhuis Emmen vertoont films op maandag- en dinsdagavond. De woensdagavond vervalt.

START STEEDS OM 19:15 UUR

De films op maandag en dinsdag beginnen steeds om 19:15 uur.

KAARTJES VOORAF KOPEN

U reserveert en betaalt uw kaartje online via de website van Kinepolis. Voor een uitleg over het reserveren van een ticket klikt u hier.

De kassa is open, als het maximum aantal bezoekers nog niet is bereikt, kunt u aan de kassa een kaartje kopen.

MAXIMUM AANTAL BEZOEKERS

Er mogen maximaal 30 bezoekers in de zaal.

MONDKAPJE

Bij binnenkomst en bij het verlaten van de bioscoop verzoeken wij u een mondkapje te dragen. Vanaf dinsdag 1 december is dit verplicht. Deze verplichting geldt voor alle publieke binnenruimten, zoals de foyer, en de toiletten. Tijdens de film mag u uw mondkapje afdoen.

ETEN & DRINKEN

De shop van de bioscoop is gesloten. U mag zelf een kleine verpakte snack meenemen en een flesje drinken.

FILM BIJ HET CBK EMMEN en FILM IN HET PARK

Locacinema en het CBK hebben de voorstellingen voorlopig opgeschort